New: music from the Silk Road

22 februari 2010 om 12:15 am | In English Posts, Turkije | 16 Reacties

My own composition “Anatolia” based on samples of the oldest available recordings of traditional Turkish music. The samples are taken from the traditional song called “Bakmiyor cesmi siyah“. The video is a compilation of the pictures we took in Turkey. Hereby the link

Article AkzoNobel News & Views

 

Intrepid traveler André Koster reflects on his six months on the road driving along the old Silk Road route from the Netherlands to China.
Lees verder…

25316 km

 

Onze enkele reis over de Zijderoute is voorbij gevlogen. Tijdens deze 172 dagen en 25.316 kilometers kruisten onze wegen allerlei historische sites, religieuze stromingen en verschillende culturen.


Lees verder…

Grenzen van de Zijderoute

Nu het einde van onze reis in zicht is, ga je ongewild toch alweer aan het ‘W-woord’ (werk) denken. Nu was het voor mij lastig om mijn werk tijdens deze hele reis te vergeten, want sinds we Europa verlieten werd ik er bij iedere grensovergang mee geconfronteerd. 

Achteraf gezien is alles enorm soepel gegaan en zijn we overal zeer vriendelijk ontvangen. Behalve bij de Kazachse Immigratie Dienst, maar dat geeft mij meteen weer de mogelijkheid om mijn zijderoute-avontuur te verlengen door een  project op te starten in Kazachstan  ter verbetering van de klantvriendelijkheid van de Kazachse IND ;-)


Lees verder…

Terugblik 6 weken zijderoute

18 april 2008 om 7:16 pm | In Turkije | 33 Reacties

 De avond voordat we de grens met Iran over gaan steken, leek het ons wel toepasselijk om even terug te blikken en de balans op te maken van 6 weken reizen. We hebben in deze weken enorm veel indrukken opgedaan, avonturen meegemaakt en schitterende dingen gezien:
Lees verder…

Goodbye to Turkey

18 april 2008 om 1:25 pm | In English Posts, Turkije | 12 Reacties

 NEW PHOTO’s ! Our last days in Turkey were wonderful, the highlight being Akdamar Island in Lake Van. 
Lees verder…

Lake Van en omgeving

18 april 2008 om 6:21 am | In Turkije | 14 Reacties

 Lake Van is schitterend! Hoogtepunt was zeker het bezoek met de boot aan Akdamar eiland, waarop een Armeense kerk staat uit de 9e eeuw na Christus. Ook het meer, met bergen omgeven is prachtig en ongerept.Zie de plaatjes…. 

Laatste dagen Turkije (speldenprikje Lake Van)

17 april 2008 om 10:16 am | In Speldenprikjes, Turkije | 15 Reacties

 Het laatste speldenprikje in Turkije. Gisteren en vandaag zijn we bezig geweest met de voorbereidingen voor onze tocht in Iran, waar we bijna aan beginnen. Dat betekent euro’s kopen (nog best lastig in Oost Turkije), uitzoeken welke grensovergang open is, onnodige zaken naar huis sturen, contact zoeken met bekenden in Iran, de auto wassen en de bestickering van de auto verwijderen. Het is misschien immers beter dat ze daar niet weten dat we uit het land van Geert W. komen. Overigens krijgen we in Iran bij de grens Iraanse nummerplaten, zodat we we vrij anoniem door het land kunnen.


Lees verder…

Mount Ararat

15 april 2008 om 6:50 am | In Turkije | 19 Reacties

 Na onze tweede nacht in het niet-zo-gezellige Kars, hadden we een gemakkelijke rit voor de boeg, langs de Armeense grens naar Dogubayazit. Dogubayazit zelf is niet zo bijzonder, maar dichtbij ligt de beroemde beroemde mount Ararat, de vermeende vindplaats van de Ark van Noach. 
Lees verder…

Volgende Pagina »

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
23 queries. 0.064 seconds.
Powered by WordPress with jd-desert theme design by John Doe.