Landcruiser goedgekeurd

13 januari 2008 om 6:17 pm | In De voorbereidingen |

Gelukt! Alleen de handrem moest even worden afgesteld. De auto is goedgekeurd en het kentekenbewijs is binnen. Nu nog de platen laten maken en de verzekering activeren en dan kunnen we rijden. De auto krijgt dan een grote beurt bij de Toyota dealer in Rijnsburg, garage Dijksman.Dan mogen we ook meekijken en krijgen nog een uurtje instructie betreffende onderhoud aan de Landcruiser. Hopelijk komen er niet teveel problemen aan het licht bij de grote beurt. 

Nog geen reacties »

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Reageren

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
23 queries. 0.184 seconds.
Powered by WordPress with jd-desert theme design by John Doe.