Een nieuwe uitlaat

19 januari 2008 om 1:58 pm | In De voorbereidingen |

Helaas bleek de uitlaat toch te veel lek om nog gelast te kunnen worden. We zijn dus naarstig op zoek naar een nieuwe midden- en einddemper…..Dezee blijkt alleen nog niet zo gemakkelijk te vinden ….  de benzine versie is in NL niet veel verkocht, dus er zijn geen aftermarket onderdelen te koop. Een originele Toyota uitlaat zal wel erg duur worden, dus we proberen nu of de uitlaat van de dieselversie om te bouwen valt voor onze auto. Een ander bedrijf heeft aangeboden om een uitlaat op maat te maken (1100 euro in RVS en 440 euro in staal), dat zou ook nog kunnen. Wordt vervolgd….  

Nog geen reacties »

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Reageren

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
23 queries. 0.113 seconds.
Powered by WordPress with jd-desert theme design by John Doe.