Wie zijn wij?

  
Wij zijn Minke en André uit Leiden….        

Ons Plan

Wij willen de Zijderoute per auto afleggen, van Nederland naar China. Daarbij volgende we grofwegde route van Marco Polo. Ons verste punt ligt ergens halverwege China. Daarna rijden we terug naarKazachstan waar de auto verkopen en terugvliegen naar Nederland.   

Over ons:   

Minke:  Ik ben werkzaam als internationaal projectmanager bij de overheid, en reis voor mijn werk veel in Europa en Afrika. Als antropologe ben ik zeer geinteresseerd in andere culturen. Daarbij is mijn grootste hobby duiken, dat doe ik het liefst op exotische locaties, maar ook in Zeeland valt veel te zien. Andere passies van me zijn koken en fotograferen. Als combi van die twee wil ik daarom deze reis een foto-receptenboek voor mezelf gaan samenstellen met gerechten die ik onderweg tegenkom.                                                                                                                                

André: Ik werk als internationaal PR/communicatiemanager bij een multinational. Ik reis  soms voor mijn werk, maar niet zo veel als Minke. Mijn interesse gaat vooral uit naar de geschiedenis van de eeuwenoude zijderoute. Mijn grootste hobby, zeilen, zal ik helaas niet kunnen uitoefenen de komende maanden: in Centraal Azië ben je verder van zee verwijderd dan waar dan ook op aarde! Eén van mijn andere favoriete bezigheden, fotografie, zal wel ruimschoots aan bod komen….

  

 

   

 

 

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
22 queries. 0.086 seconds.
Powered by WordPress with jd-desert theme design by John Doe.